Arbeta med oss på Nynäshamns Ångbryggeri!

Har du arbetat med försäljning tidigare? Skulle du beskriva dig som relationsskapande, strukturerad och att du föredrar varierat arbetstempo? Då har vi tjänsten för dig! Nynäshamns Ångbryggeri söker nu, för omgående anställning, en innesäljare/BackOffice med servicekänsla.

I denna roll vill vi att du bearbetar nya och gamla kunder, tar emot och handlägger order och förfrågningar, genomför försäljning samt informerar om och rekommenderar produkter utifrån kundens behov. Som innesäljaren har du en stödjande funktion till vår säljare på fältet och ska följa upp och bevaka order, leveranser, besvara eller förmedla förfrågningar. Tjänsten innefattar även en viss del ekonomiarbete.

Som person är du driven, kreativ, lyhörd. Du är duktig på att koordinera, vara noggrann och strukturerad. Du är en lagspelare som är van att ta eget ansvar och att medverka vid event och mässor är inget främmande för dig. Du är ambitiös och hungrig på nya utmaningar och ser det som en unik chans att få vara med och bygga vidare på ett av Sveriges bästa hantverksbryggerier!

För att lyckas i arbetet har du även god förmåga att skapa relationer och att alltid sätta kunden i fokus. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat i samma bransch eller liknande arbetsuppgifter. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat skriftligen såväl som muntligen.

Särskilda kvalifikationer

Om du behärskar Officepaketet har en vana vid att arbeta i affärssystem samt kan analysera data och skapa rapporter i Excel.

Start: Enligt överenskommelse, gärna snarast
Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
Arbetstider: Dagtid, övertid kan dock förekomma vid behov
Placering: Nynäshamn
Ansökan & frågor: Thomas Hansen, thomas@nyab.se eller per post till
Nynäshamns Ångbryggeri AB, Box 186, 149 22 Nynäshamn
Vår integritetspolicy finns publicerad på www.nyab.se

För över tjugo år sedan var vi med och la grunden till det som idag är Sveriges nya ölkultur.
Vi visste redan då att öl kunde vara så mycket mer än en “stor stark” och vi vågade tro på det vi gjorde. Våra öl bryggs fortfarande helt utan kompromisser, med de bästa råvaror världen kan erbjuda och vi lovar att fortsätta brygga vår öl – precis som vi vill ha dem!