Vi söker fler ölpersonligheter

Bryggeriguide/Pubansvarig

Öl – en av världens äldsta och ädlaste drycker. Eller, vi kanske bara ska säga att det är den absolut BÄSTA drycken.

Skummande, läskande och med en färg som av skimrande guld, framställd första gången för över tio tusen år sedan. Idag är öl hetare än någonsin. Vin kan slänga sig i väggen i jämförelse. Visst, vin har tre bokstäver men öl rymmer så mycket mer i sina två. Det finns till exempel över 60 olika ölstilar och ett oändligt antal varianter på dessa. Vin har ju bara tre – rött, vitt och blandningen rosé… Öl är också jätte, jätte, jättemycket godare än vin!

Som du har förstått gillar vi öl. Så mycket att vi tillverkar eget öl. Vi har bryggt öl i över 20 år, precis så som vi vill ha den – helt utan kompromisser med de bästa råvaror världen kan erbjuda.

Har vi gjort dig nyfiken? Tycker du som vi? Då ska du läsa vidare.

Vi på Nynäshamns Ångbryggeri söker nämligen fem personer som vill följa med oss på vår väg i utforskandet av drycken öl.

De vi letar efter är fyra väldigt viktiga ölpersonligheter och experter (bryggeriguider/pubansvariga) i det led som involverar själva njutningen av våra fina produkter. Du kommer att vara en nyckel mellan vår öl och den som ska dricka den.

Som guide visar du våra gäster genom hjärtat av vår verksamhet, bryggeriet och produktionslokalerna. Du berättar vår spännande historia om hur bryggeriet kom till och vad som hänt på vägen från entusiastika hembryggare till drivna hantverksbryggare. Du kommer att visa våra gäster hur malt och humle både smakar och luktar, hur vi brygger vår öl – från maltkross till flaskfyllning. I vårt jäs- och lagringsrum visar och berättar du hur vi lagrar ölen i väntan på tappning på fat och flaska. Du kommer även att vara ansvarig för vår pubverksamhet i samband med bryggerivisningarna.

För att passa in som guide och pubansvarig (ölpersonlighet och expert) hos oss behöver du ha/vara:

  • Målande berättarsinne – För att kunna vara den sköna personen som alla vill lyssna på
  • Genuint intresse för mat och dryck – Det är ju det det handlar om
  • Servicefokuserad – För att ge våra gäster den upplevelse de förtjänar
  • Nyfiken att lära – Man behöver inte vara expert från början. Vi har fortlöpande utbildningar för vår personal i Bryggeri- och ölkunskap
  • Ordningssinne – Vi gillar och uppskattar ordning och reda
  • Glädjespridare – Vi tycker om att ha kul och det tror vi att våra gäster också gör. Vi vill liksom dela med oss!
  • Lagspelare – Hos oss finns självklart en massa ”egon” men vi gillar att hjälpa varandra. Tänk lagsport.

Som nyanställd hos oss kommer du att genomgå fortlöpande utbildningar gällande vårt Bryggeri och ölsortiment.

Hos oss har du möjlighet att komma vidare i din utveckling. Det är din attityd och ambition som avgör hur långt du kan gå. Du kanske är vår nya stjärna på några av våra större events som vi gör under året, exempelvis Stockholm Beer & Whisky Festival i framtiden?

För denna roll krävs minst 1 års erfarenhet inom guidning alternativt att du har arbetat inom hotell, restaurng eller cafébranschen.

Anställningsform: Extra vid behov

Lön: Enling överenskommelse

Märk din ansökan med Bryggeriguide/Pubansvarig och skicka den till: cicci@nyab.se Har du några funderingar kring tjänsten så tveka inte att maila: cicci@nyab.se Vi måste ha din ansökan senast: 2017-10-30