Bra betyg för Pumpviken!

Nu är det bara ett par dagar kvar tills vi ska duka upp påskbordet för året! Nedan följer ett par av de fina recensioner vi har fått för Pumpviken Påsköl 2015 och vi kan bara konstatera att våra bryggare har träffat rätt i år igen!

Dagens Nyheter
Betyg: 5/5

Omdöme: Rostad, medelfyllig kropp, en aptitretande sötma och en mjuk, närmast läskande humlebeska. Bra till de smakrikare sillarna men allra bäst till påskbordets småvarma. Bäst av årets påsköl.

Svenska Dagbladet
Betyg: 6/6

Omdöme: Medan Nynäshamns julöl är lika gott som det är krävande är påskölet lika insmickrande och drickvänligt som det är gott. Med en lätt kropp, som ändå inte känns tunn, och toner av inslag av ljus sirap, aprikos, hasselnötter, knäckebröd och apelsin matchar det påskens milda maträtter fint. Pumpviken är nog det av årets bidrag som bäst motsvarar våra förväntningar på hur ett ”riktigt” påsköl ska smaka.

Allt om VIN
Betyg: Bäst!
Omdöme: En mild öl från Nynäshamns Ångbryggeri. Och detta är en riktig höjdare. Här pratar vi lätt, mjuk och lättdrucken i en god kombination med mycket smak. Visar söta humletoner, honung, nötter och vegetabiliska toner.

Expressen – Mitt Kök
Betyg: 5/5

Omdöme: Brunorange färg. Maltdriven doft. Rund, väl avvägd smak mellan frukt, beska och rost – tydligt matvänlig och perfekt balanserad för påskbordet. Klassiker – på ett bra sätt!

Allt om Whisky
Betyg: En av de tre bästa

Omdöme: Inslag av sälta i doft, lite rökiga toner i kul, säregen stil med tydlig frisk ton. Fylligt, fräscht också i smak, friskt med inslag av citrus och en rejäl syra med viss karaktär av sälta. Bra längd i mer elegant ton med citrusbittert avslut.

PS. Om du vill fira in påskhelgen tillsammans med oss kommer vi att köra en ”After Work” eller ”Inför Påsk” på puben Eight Friends Inn i Nynäshamn från kl. 16:00 på torsdag (de öppnar en timme tidigare för vår/allas skull) Hoppas vi ses – GLAD PÅSK!