Bryggerivisning

OBS! Vi tar inte emot privata gruppbokningar med eget datum just nu på grund av personalbrist.
Endast de planerade datumen i kalendern gäller.

Under en visning hos oss på Nynäshamns Ångbryggeri
lämnas inget sinne oberört!

I vår fina visningspub får ni smaka på de flesta av våra olika ölsorter beroende på säsong – allt från härliga ”Bedarö Bitter” och traditionella ”Landsort Lager”, till den sammetslena ”Sotholmen Stout” och humlearomatiska ”Ankarudden Aussie Pale Ale”. Har man riktig tur kan det också finnas specialbrygder som endast finns i begränsad upplaga. Vi berättar vår spännande historia om hur bryggeriet kom till och vad som hänt på vägen från entusiastiska hembryggare till drivna hantverksbryggare. Ni får lukta på humle och smaka på malt och se hur vi brygger vår öl – från maltkross till flaskfyllning. I jäs- och lagringsrummet ser ni hur vi lagrar ölen i väntan på tappning på flaska eller fat. Njut sedan av den goda bryggarbrickan tillsammans med vår öl. Om vädret tillåter kan man även göra det på vår härliga terrass.

Uppsamlingsvisningarna är till för dig/er som kommer själv eller i mindre sällskap.  Våra planerade datum för uppsamlingsvisningar hittar du i kalendern nedan. Där kan man enkelt boka och betala sin visning.

  • OBS! Betalning måste vara gjord via Payson inom en timme annars tas bokningen bort automatiskt.
  • För betalning med presentkort var vänlig att boka via bryggerivisning@nyab.se eller telefon, se nedan.

Frågor som rör visningar eller presentkort:
bryggerivisning@nyab.se

(OBS! Bryggeriet tar inte emot spontanbesök. Vi ber er att respektera vår vardag så vi kan koncentrera oss på att brygga så god öl vi bara kan. Tack!
Förbutiken till bryggeriet har öppet vardagar mellan 09:00 – 16:00. Ring på dörrklockan om dörren är låst.)

Telefonnummer: 070 594 07 40

Håll muspekaren över datumet för att se våra inbokade event. Klicka på texten för att komma till bokningen.
Alla våra release-event har fri entré men måste bokas på grund av att vi har ett begränsat antal platser i vår pub samt rådande tillståndsregler.
Krävs en förskottsbetalning görs det enkelt och smidigt genom Payson inom en timme för att bokningen ska gälla.

När du bokar en plats till ett evenemang samlar Nynäshamns Ångbryggeri AB (NYAB) in vissa personuppgifter om dig så som namn och kontaktuppgifter. Detta är nödvändigt då NYAB har skyldighet att kunna uppge samtliga deltagare enligt utskänkningstillstånd för slutna sällskap. Uppgifterna behövs också i vissa fall för att komma i kontakt med dig inför evenemanget. Uppgifterna behandlas endast av NYAB och sparas maximalt i ett år efter evenemangets genomförande. Du har rätt att ansöka om tillgång till information om de uppgifter som behandlas samt att få ev. felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter rättade. NYAB nås via info@nyab.se. NYABs fullständiga integritetspolicy finns tillgänglig på företagets hemsida.