Presentkort visning

515.00 kr

Artikelnr: PRESENTKORT-BRYGGERIVISNING. Kategori: .

Product Description

Presentkort som gäller för en av våra uppsamlarvisningar.

I vår fina visningspub får man smaka på de flesta av våra olika ölsorter beroende på säsong – allt från härliga ”Bedarö Bitter” och traditionella ”Landsort Lager”, till den sammetslena ”Sotholmen Stout” och humlearomatiska ”Ålö Ale”. Har man riktig tur kan det också finnas specialbrygder som endast finns i begränsad upplaga.

Vi berättar vår spännande historia om hur bryggeriet kom till och vad som hänt på vägen från entusiastiska hembryggare till drivna hantverksbryggare. Man får lukta på humle och smaka på malt och se hur vi brygger vår öl – från maltkross till flaskfyllning. I jäs- och lagringsrummet ser man hur vi lagrar ölen i väntan på tappning på flaska eller fat. Njut sedan av den goda bryggarbrickan tillsammans med vår öl. Om vädret tillåter kan man även göra det på vår härliga terrass.

Uppsamlingsvisningarna är till för dig/er som kommer själv eller i mindre sällskap. Våra planerade datum för uppsamlingsvisningar hittar du i kalendern. Där kan man enkelt boka och betala sin visning.