Guld och Silver till Svensk Ek

726

727

Sotholmen EXTRA Stout Svensk Ek

Guld i kategori Porter och Stout Fat.
Silver i kategori Bästa svenska fatöl oavsett kategori.

Vi tycker själva att SXS Svensk Ek är fantastisk och nu med domarpanelens godkännande känns det som att vi bara får det bekräftat. Det har varit en rolig produkt att ha med på mässan. I princip varje gång en gäst har provat den har vi fått ett varmt leende och en tumme upp till svar. Sotholmen EXTRA Stout Svensk Ek kommer att ha release på Systembolaget 5 december med artikelnummer 11719-03. Vår gissning är att den kommer att försvinna från hyllorna rätt fort så sätt på alarmet i din smarta telefon för att inte missa det här.

729

 

SMÖF 2014 RÖD APA

En annan av våra produkter som var populär att prova under festivalen var SMÖF 2014 RÖD APA – en lätt och frisk Röd American Pale Ale och årets SMÖF-öl. Den hade release på Systembolaget i fredags och finns i skrivande stund på hyllan i 74 butiker runt om i landet.

730

Annars då? Cribba håller på att installera vårt nya inmäskningskärl. En process som kommer att pågå ett par veckor. Bryggning pågår samtidigt så vi får trolla med knäna för att få allt att fungera så smärtfritt som möjligt. När väl allt är byggt och installerat kommer vi att bli mer effektiva och ha möjlighet att brygga tre gånger per dag.